Fredag 6. mars lanserte Anne Lise Haddeland sin nye singel «Ny Vår».

-Ideen til låten «Ny Vår» kom da jeg bodde i Oslo. Jeg var på vei hjem etter en korøvelse da jeg stod og ventet på grønn mann for å krysse gaten. Mange rundt meg krysset gaten på rød mann og hastet videre. Jeg kom til å tenke på det enormt høye tempoet vi til daglig lever i, og ønsket å skrive om dette, forteller Anne Lise.

Anne Lise Haddeland er 27 år og jobber som lærer i Kristiansand. Hun liker å skrive om ting som mange kan kjennes seg igjen i.

«Ny Vår» handler om å huske på å stoppe opp for å ta seg tid til livet. Den handler om å se andre enn seg selv, og fokusere på det man har fremfor det man ikke har når livet ikke blir som man hadde sett for seg. Det å huske på at livet går videre, dag for dag, årstid for årstid.

-Våren symboliserer liv og at man går varmere og lysere tider i møte. Jeg synes våren gir et fint bilde på nye sjanser, forteller Anne Lise Haddeland.

Sangen er spilt inn i Kongshavn studio med produsent Bjørn Ole Rasch på keyboards, Jango Nilsen spiller trommer og Per Erik Olsen spiller bass. Knut Kjetil Møen er sangen gitarist.