Lene Jarlsby har sunget hele livet. Det startet med at hun sang sin far, Kåre Zakariassen, sine viser i NRK som liten jente. I desember 2012 ga hun ut plata «Fra Hellesund til Puerto Rico» til svært gode kritikker.

På denne innspillingen får du høre flere klassiske sørlandsviser som «Reinert med beinet», «Ei lita jente fra Hellesund», «Nå lakker det, nå lier det» og «Dormerier».

Det er Jon Kleveland som har produsert og arrangert sangene på CDen.

-For meg var det en stor ære å få lov til å jobbe med Kåre Zakariassen sine tekster. Og å da få lov til å tonesette noen av hans tekster var et av mitt livs musikalske høydepunkter. Når tekstene er så fantastiske og musikalske er det som om musikken kommer av seg selv, forteller Kleveland.

Musikerne på albumet er: Runar Nørsett – piano, Bjørn Charles Dreyer – gitar, Per Erik Oslen – bass og Jango Nielsen på trommer.

Albumet er spilt inn og mastret i Sanden Studio av Roald Råsberg.

Lene Jarlsby synger sine fars tekster med fantastisk tolkning. Hun har tideligere sunget i et funke-band i Oslo og var med å vinne «Det store Korslaget» for Thom Hell i 2011. For tiden synger hun mer enn noen gang og jobber som freelance sanger som gjør konsertoppdrag med variert repertoar. Lene har sin sjanger innen soul, jazz og blues.