Turid Ramse har levd et liv med oppturer og nedturer. Dette har ført til en lovsangsplate om et fast holdepunkt i livet.

Turid Helene Ramse debuterer nå med sitt første album, ”You are the light” med 11 selvskrevne sanger i kristen musikk sjangeren. Musikken er allsidig og lekende. Med seg på albumet har hun med seg musikere i ypperste klasse. Med et levd liv med både oppturer og nedturer ønsker hun å formidle en klippe i livet. Et evig fast holdepunkt som ikke svikter. Hun ønsker å fortelle en historie om en som betyr alt for henne. Ord som representerer tekstene hennes er: håp, trøst og kjærlighet. Med ekte og ærlige tekster og musikalsk kvalitet ønsker hun å treffe mennesker i alle aldere og samfunnsklasser med sin musikk.

Turid Helene Ramse er 34 år og kommer opprinnelig fra i Sunnfjord. Hun er vokst opp i en delaktig i sang og musikk okalt. Som 16 åring flyttet til Sandane i Nordfjord og gjennomførte der musikklinja på Firda Videregående skole. Det var i denne tiden hun begynte å skrive sine egne sanger. Livet til Turid Helene ble ikke helt som hun en gang hadde forestilt seg. I en periode i livet knuste rusen både livet og drømmene hennes. Men etter et møte med Jesus fant hun tilbake til seg selv, og begynte en vandring tilbake til livet. Etter noen turbulente år flyttet hun i 2002 til Vennesla på Sørlandet, og ble tidlig delaktig i lovsangarbeidet i menigheten Filadelfia Vennesla. Hun ble også i denne tiden med å starte Vennesla Musikkgymnas, i dag Kristen VGS Vennesla. I 2009 – 2011 gjennomførte hun grunnfag og mellomfag i musikk på Ansgar skolen. Hun har siden 2011 jobbet som inspektør ved Kristen VGS Vennesla.

Turid Helene Ramse debuterer nå med sitt første album, ”You are the light” med 11 selvskrevne sanger i kristen musikk sjangeren. Musikken er allsidig og lekende. På albumet har hun med seg musikere i ypperste klasse.

Trond Øgren Tellefsen – keys, Knut Ingolf Brenna – gitarer, Per Erik Olsen – bass, Rolf Wam Fjell – trommer

Produsenter for CDen er Per Erik Olsen og Jon Kleveland