Stjerneskinn er en messe for adventstiden skrevet av Martin Alfsen. Albumet kombinerer det velkjente gospelsoundet til Reflex med den mektige klangen til de 75 stemmene i YMCA Oslo Community Choir. Musikalsk spenner det fra friske nytolkninger av kjente adventssalmer til gospelinspirerte rytmer.

Tekstene følger messeleddene og er hentet fra de bibelske adventsfortellingene.

 De to sangsolistene Hege Saugstad og Sindre Dybvikstrand tilfører varme og særpreg og Madeleine Ossums vakre fiolinspill gir CD’en den rette førjulsglansen.

 Reflex har gjennom mange års virksomhet og en lang rekke albumutgivelser, konserter og festivalopptredener etablert seg som et av Skandinavias mest kjente gospelkor. De har ofte vært å se i ulike TV programmer både med eget stoff og bak andre artister, senest I NRKs “Stjernekamp”.

The YMCA Oslo Community Choir ble etablert som et prosjektkor i 2008 og har siden framført store produksjoner som “The Young and Soulful Messiah” for et fullsatt Oslo Konserthus og Mandelahyllesten “Song Of Freedom” som koret turnerte med i Sør Afrika i 2014 og framførte i nærvær av biskop Desmond Tutu i Oslo Domkirke i fjor høst.

Martin Alfsener en anerkjent kordirigent, komponist og tekstforfatter. Han har skrevet en lang rekke sanger for kor og levert låter til flere norske artister. Han også komponert flere større verk og er forfatter av ”Låtskriverhåndboka” (Norsk Musikforlag 2010)